BOL CERAMICĂ PENTRU FRUCTE - 20 cm

BOL CERAMICĂ PENTRU FRUCTE - 20 cm

BOL CERAMICĂ PENTRU FRUCTE - 20 cm

  • Cod produs: bol 66
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 110,00 RON

  • Fără TVA: 110,00 RON


La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere:

Am creat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru spălatul, servitul sau păstratul fructelor. Găurile au fost special create pentru a lăsa apa să se scurgă si mai apoi fructele să poată fi servite în același vas.

Bolul este ideal atât căpșuni și cireșe cât și pentru mere sau portocale.

 

Admirați finisajele atent lucrate, detaliile picturii lucrate manual și bucurați-vă de el la voi acasă!

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie despre obiectul pe care îl veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice.

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Diametru: 20 cm.  Înălțime: 7 cm. Greutate: 750 gr.

 

Material și culoare:

Suport din lut roșu, lucrat manual pe roata olarului, decorat manual și finisat cu glazură. 

Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o culoare și o rezistență a materialului de lungă durată.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedeasca spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Suportul este rezistent la apă. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se poate curăța în mașina de spălat vase.  

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: bol ceramica, roata olarului, contemporan, atelier de ceramica, ceramica Bucuresti, Silistea Snagovului, produs in Romania, organizare bucatarie, pentru bucataria ta, bol pentru supa, bol pentru fructe, pentru masa, home deco, bucatarie, accesorii bucatarie, decoratiuni interioare, bucataria ideala, castron ceramic, accesorii masa,