SET 3 BOLURI MICI TURQUOISE - 10 cm

SET 3 BOLURI MICI TURQUOISE - 10 cm

SET 3 BOLURI MICI TURQUOISE - 10 cm

  • Cod produs: set 68
  • Disponibilitate: 2
  • 70,00 RON

  • Fără TVA: 70,00 RON


La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere:

Am creat  special pentru voi aceste boluri din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lor elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, gustare sau cină.

Bolurile sunt ideale atât pentru măsline, condimente, dulceață cât și pentru sosuri sau înghețată, ele păstrând temperatura alimentelor mai mult timp.

 

Admirați finisajele atent lucrate și bucurați-vă de ele la voi acasă!

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie despre obiectul pe care îl veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Diametru: 10 cm.  Înălțime: 4 cm. Greutate: 450 gr.

 

Material și culoare:

Suport din lut roșu, lucrat manual pe roata olarului și finisat cu glazură. 

Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o culoare și o rezistență a materialului de lungă durată.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedeasca spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Suportul este rezistent la apă. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se poate curăța în mașina de spălat vase.  

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie