Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Boluri

Boluri


Ce senzație minunată este să te poți bucura de micul dejun în razele dimineții! Răsfață-ți familia, prietenii și pe ține însuți cu boluri de ceramică prietenoase, și vă vor înveseli viața în fiecare zi!

Toate piesele noastre poartă semnătură Ceramical, o tradiție de design care onorează materialul argilos brut pe care îl modelăm.

Bol ceramică negru - metalic, 16 cm Bol ceramică negru - metalic, 16 cm
-44 %
Descriere: Acest bol din ceramică cu un design minimalist ce îi conferă un aer contemporan, este ideal pentru fructe, legume, alimente sau ca obiect decorativ. Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile sale elegante, și bucurați-vă de ..
100,00 RON 180,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Bol ceramică pentru cereale - Blue Lagoon, 15 cm Bol ceramică pentru cereale - Blue Lagoon, 15 cm
New Out Of Stock
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant inspirat din culoarile mării se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, supe, desert sau fructe.Bolu..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Bol ceramică pentru cereale - Cobalt, 14 cm Bol ceramică pentru cereale - Cobalt, 14 cm
New Out Of Stock
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant inspirat din natură şi preţiosul albastru cobalt se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, supe, dese..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Bol ceramică pentru fructe - Bue Lagoon, 21 cm Bol ceramică pentru fructe - Bue Lagoon, 21 cm
New Out Of Stock
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant inspirat din culorile mării se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru salate sau fructe.Bolul este ideal atât pe..
90,00 RON
Fără TVA:90,00 RON
Bol ceramică pentru fructe - Cobalt, 18 cm Bol ceramică pentru fructe - Cobalt, 18 cm
New Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant inspirat din natură şi preţiosul albastru cobalt se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru supe, orez, salate sau ..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui atent lucrat, cu decupaje realizate manual ii oferă  elenganță și îl  încadrează în orice stil de amenajare interioară, fiind o bună alegere pentru salate sau..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Bol ceramică pentru fructe - Măceșe, 24 cm Bol ceramică pentru fructe - Măceșe, 24 cm
New Hot
Descriere:Am creat și pictat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru salate sau fructe. Elementele grafice sunt gândite să îți aducă natu..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Bol ceramică pentru fructe, 20 cm Bol ceramică pentru fructe, 20 cm
Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru spălatul, servitul sau păstratul fructelor. Găurile au fost special creat..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru spălatul, servitul sau păstratul fructelor. Găurile au fost special create p..
110,00 RON
Fără TVA:110,00 RON
Bol ceramică pentru supă - Blue Lagoon, 15 cm Bol ceramică pentru supă - Blue Lagoon, 15 cm
New Out Of Stock
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest boldin ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, supe, desert sau fructe.Bolul este ideal atât pentru supe ..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Bol ceramică pentru supă - Măceșe, 15 cm Bol ceramică pentru supă - Măceșe, 15 cm
New Hot
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, supe, desert sau fructe.Bolurile sunt ideale atât pentru ..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Bol ceramică verde mentă, 19 cm Bol ceramică verde mentă, 19 cm
Hot Out Of Stock
  Descriere: Am creat special pentru voi acest bol din ceramică  cu un design minimalist ce îi conferă un aer contemporan, este ideal pentru supă, fructe, legume  sau ca obiect decorativ. Admirați textura lui satinată, liniile sale elegante, culoarea pastelată și bucurați-..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)