Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

Cană ceramică Măceșe, 300 ml

Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Out Of Stock
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Cană ceramică Măceșe, 300 ml
70,00 RON
Fără TVA: 70,00 RON
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: cana macese
  • Weight: 1.00kg

Descriere:

Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Toarta are o textură naturală, lăsând simţurile să descopere căldura lutului ars şi forma sa deosebită. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.

Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile sale elegante, și bucurați-vă de cafea sau ceai în fiecare dimineață!

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie despre obiectul pe care il veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

 

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Capacitate aproimativă: 300 ml.

Diametru: 9 cm.  Înălțime: 10 cm. Greutate totală: 400 gr.

 

Material și culoare:

Lut roșu, lucrat pe roata olarului, pictat manual și finisat cu glazură.

 

Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Vasele sunt arse la temperaturi înalte, pentru a se vitrifica structura lutului și a le face cât mai durabile. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o rezistență a materialului de lungă durată. Materialele folosite nu sunt toxice.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedească spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Cana este potrivită pentru lichide. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se poate curăța în mașina de spălat vase.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Dacă îţi doreşti acest obiect, însă nu îl mai avem, se poate ca el sa fie în lucru. Contactează-ne pentru a afla când vom reîntregi stocul. Sau îl poţi comanda în câțiva pași simpli. Ne spui solicitarea ta, hotărâm împreună detaliile, agreăm termenele de execuție și treaba e ca și făcută. Te ținem la curent pe parcursul execuției, astfel fiind aproape de procesul creativ, asigurându-ne că te vei bucura de obiectele pe care le-ai cerut, fiecare un pic diferit, mărturie a faptului că este lucrat manual.

Etichete: cana , alb , rosu , ceramica pictata , macese