Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Ceramică de închiriat

C E    V Ă    P R O P U N E M  -  CERAMICĂ DE ÎNCHIRIAT PENTRU EVENIMENTE

Dintre produsele pe care le creează Ceramical, colaborările noastre cu event planners, floriști și locații pentru evenimente, au condus spre dezvoltarea unor produse custom made destinate aranjamentelor florale. Nevoile și solicitările clienților ne-au determinat să venim către voi cu acest nou concept, în care producătorul de ceramică vă oferă serviciul de închiriere a propriilor creații pentru evenimente. Conceptul de închiriere vine în completarea aceluia de ceramică pe comandă, pentru cazurile în care clientul se hotărăște să achiziționeze obiectele.

 


C U I    N E    A D R E S Ă M

Evenimente private - organizezi o nuntă sau un botez

Dacă ești florist, event planner, dacă deții o locație de evenimente sau îți organizezi propriul eveniment, știm că evenimentul tău va rămâne vizual în mintea invitaților cel mai simplu printr-o schemă unică de culori, iar anul acesta suporturile din ceramică pentru flori permit combinații inedite de flori.

Florile, însă, nu trebuie să fie neapărat centrul aranjamentului floral. De fapt, alegerea unei piese de decor precum un altfel de vas-suport poate fi ceea ce ridică aranjamentul la nivelul celor mai înalte standarde.

Evenimente corporate - aniversarea firmei, gale de premiere, simpozioane, conferințe

Aranjamentele pentru evenimentele corporate aduc personalitate spațiului și creează o atmosfera plăcută ce indică elegantă și rafinament.


C E    V Ă    O F E R I M

Oferim spre închiriere obiecte din ceramică realizate manual în atelierul Ceramical, destinate evenimentelor private sau evenimentelor corporate, aranjamentelor de pe mese, decorului de photocorner sau pentru candy bar.

Oferta noastră cuprinde următoarele categorii de produse de închiriat: suporturi pentru lumânări, vaze joase sau înalte, vase rotunde, sau boluri cu picior pentru o imagine cât mai completă și plină de eleganță. Pentru început vă propunem două colecții: Colecția albă glazurată și Colecția teracota natur

Fiecare piesă din decor completează frumusețea designului floral, iar noi vă propunem bolurile ceramice folosite de artiștii florali pentru a aranja florile prin tehnica kenzan, nest (chicken wire) sau chiar și clasicul burete, toate folosite în arta Ikebana. 

Decorurile noastre pot fi închiriate în forma în care vi le prezentăm mai jos, putând fi combinate în orice variantă.


Catalogul cu produse - DESCARCĂ DE AICI

Vizitele la showroom se realizează în urma programărilor telefonice sau pe e-mail.

E-mail: office@ceramical.ro         Tel: +4 0722971905