Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Curs ceramică - 1 iunie

Curs ceramică - 1 iunie
Curs ceramică - 1 iunie
New Hot Out Of Stock
Curs ceramică - 1 iunie
Curs ceramică - 1 iunie
Curs ceramică - 1 iunie
200,00 RON
Fără TVA: 200,00 RON
  • Stock: Out Of Stock
  • Model: Curs 1

Data: 1 iunie 2023

Durata: 3,5 ore ( 10:00: 13:30)

Adresa atelierului: Str. Pescari 162, Silistea Snagovului, Ilfov

Tel: 0722.971.905

Vino cu copilul tău pentru o experiență în atelierul Ceramical de 1 iunie! Cursul este destinat copiilor între 4 - 12 ani. Adulții însoțitori sunt răspunzători de supravegherea copiilor, aceștia netrebuind să achite nicio taxa suplimentară pentru participare.

Participând la acest curs copiii au posibilitatea să creeze obiecte din lut atât la roata olarului cât și să modeleze și să picteze obiecte din ceramică. După o scurtă descriere a procesului creativ, vom lucra la roată și vom modela împreună căni, pahare, boluri, vaze. 

Obiectele realizate la curs pot fi luate acasă sau păstrate de noi spre a fi arse. Obiectele arse pot fi ridicate după 4-6 săptămâni de la data cursului.

Toate uneltele, materialele, arderile sunt incluse în prețul cursului.

Cursul  se plătește în avans,  exclusiv prin transfer bancar. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Dacă îţi doreşti acest obiect, însă nu îl mai avem, se poate ca el sa fie în lucru. Contactează-ne pentru a afla când vom reîntregi stocul. Sau îl poţi comanda în câțiva pași simpli. Ne spui solicitarea ta, hotărâm împreună detaliile, agreăm termenele de execuție și treaba e ca și făcută. Te ținem la curent pe parcursul execuției, astfel fiind aproape de procesul creativ, asigurându-ne că te vei bucura de obiectele pe care le-ai cerut, fiecare un pic diferit, mărturie a faptului că este lucrat manual.

Etichete: curs ceramica