FARFURIE ADÂNCĂ CERAMICĂ NEAGRĂ - VERDE

FARFURIE ADÂNCĂ CERAMICĂ NEAGRĂ - VERDE

FARFURIE ADÂNCĂ CERAMICĂ NEAGRĂ - VERDE

  • Cod produs: F3
  • Disponibilitate: 1
  • 110,00 RON

    150,00 RON
  • Fără TVA: 110,00 RON


La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere:

Acestă farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați!


Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de masă!

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie depre obiectul pe care il veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

 

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Diametru: 20 cm.  Greutate totală: 750 gr.

Material și culoare:

Lut roșu, lucrat manual pe roata olarului, lustruit manual cu piatra și finisat cu glazură.

Negrul este obținut în timpul procesului de ardere printr-o combinație atent studiată, de temperatură, concentrație de gaze rezultate din ardere și timp alocat arderii.


Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Vasele sunt arse la temperaturi înalte, pentru a se vitrifica structura lutului și a le face cât mai durabile. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o rezistență a materialului de lungă durată. Materialele folosite nu sunt toxice.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedească spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Farfuria este potrivită pentru lichide. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Preferabil, nu se curăță în mașina de spălat vase. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: farfurie, farfurii, ceramica neagra, roata olarului, lustruit manual, design minimalist, bucatarie, atelier ceramica, ceramica Bucuresti, ceramical, accesorii pentru masa