Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

All Products

Descriere:Am creat și pictat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru salate sau fructe. Elementele grafice sunt gândite să îți aducă natu..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi acest bol din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind o bună alegere pentru micul dejun, supe, desert sau fructe.Bolurile sunt ideale atât pentru ..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Am creat și pictat special pentru voi acest borcan cu capac din ceramică care să vă înveselească bucătăria. Designul lui elegant se încadrează în orice stil de amenajare interioară fiind gândit să vă ajute la organizarea  și păstrarea alimentelor în bucătăria voastră.  Bo..
100,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Cană ceramică Măceșe, 300 ml Cană ceramică Măceșe, 300 ml
Out Of Stock
 Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Toarta are o textură naturală, lăsând simţurile să descopere căldura lutului ars şi forma sa deosebită. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci,..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Elementele grafice pictate sunt inspirate din natură. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admir..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Căni ceramică - Măceșe (set 2), 170 ml Căni ceramică - Măceșe (set 2), 170 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste căni din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Cănile sunt ideale pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazuri..
100,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Descriere:Cutia cadou este un concept de cadou special şi rafinat cu obiecte din ceramică lucrate şi pictate manual în atelierul Ceramical. Cutia personalizată din lemn conţine o selecţie de obiecte pentru o masă cu stil, din colecţia Măceşe, o colecţie inspirată din natură. Cadoul este potrivit ..
420,00 RON
Fără TVA:420,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi aceste farfurii din ceramică pictată manual. Designul lor elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, pentru oice ocazie. Farfuriile sunt perfecte pentru o gustare, felul principal sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați! Admirați contrastul culor..
140,00 RON
Fără TVA:140,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acest pahar din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Paharul este ideal pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați luciul glazurii, liniile sale elegante, deraliil..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)