LUMANARE PARFUMATA CU SUPORT CERAMICA - SPRING MIST (BUJORI SI BERGAMOTA), 33 H

LUMANARE PARFUMATA CU SUPORT CERAMICA - SPRING MIST (BUJORI SI BERGAMOTA), 33 H

LUMANARE PARFUMATA CU SUPORT CERAMICA - SPRING MIST (BUJORI SI BERGAMOTA), 33 H

 • Cod produs: L bujori bergamota
 • Disponibilitate: 1
 • 100,00 RON

 • Fără TVA: 100,00 RON


La prețul produsului se adaugă și costul transportului* (detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere: 

Am creat special pentru voi această frumoasă lumânare parfumată cu suport de ceramică pictată. Ce mod mai bun poate fi de a crea o atmosferă specială pentru momente de relaxare sau de meditație, decât o lumânare parfumată? 

Mirosul ei proaspăt de bujori si bergamotă ne amintește de zilele însorite și răcoroase de primăvară. Că este plimbarea agale prin roua dimineții, mirosul florilor ce abia se ițesc, iarba cruda de dupa ploaie, aroma lumânării Spring Mist te va transpune în mijlocul naturii.


Designul ei elegant se încadreaza în orice stil de amenajare interioară fiind potrivită și ca obiect decorativ.

Cu 2 fitile pentru a crește experiența parfumului și ambianța. Răcirea graduală și lentă a suportului de ceramică duc la prelungirea evaporării mirosului după stingerea flăcării.

 

Suportul de ceramică este reutilizabil, și poate fi folosit ca bol, ghiveci pentru flori sau ca suport decorativ.

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie despre obiectul pe care îl veți primi. Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Diametru: 11 cm.  Înălțime: 6 cm. Greutate: 550 gr.

 

Timp de ardere estimat:

Aproximativ 33 ore. Timpul de ardere este influențat de factori cum ar fi arderea inițială, durata fiecărei arderi sau temperatura ambientală. 

 

Material și culoare:

Ceară naturală de soia și fitil de bumbac. Lumânarea este turnată manual și poate prezenta imperfecțiuni.

Suport din lut roșu, lucrat manual pe roata olarului și finisat cu glazură. Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o culoare și o rezistență a materialului de lungă durată.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedeasca spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Suportul este rezistent la apă. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se poate curăța în mașina de spălat vase.  

 

Reguli de siguranță conform National Candle Association:

 • Nu lasati lumanarile sa arda nesupravegheate. Stingeri orice sursa de foc cand parasiti incaperea
 • Nu aprindeti lumanari in apropierea obiectelor inflamabile sau care pot lua foc. Tineri lumanariloe aprinse la distanta de mobila, draperii, carti, hartii, decoratiuni inflamabile, etc.
 • Tineti lumanarile la distanta de copii sau animale de companie. Nu lasati lumanarile aprinse in locuri de unde pot fii lovite sau daramate de copii, animale, etc.
 • Taiati fitilul lumanarii la aproximativ 0,5 cm inainte de aprinderea acestuia. Un fitil prea lung sau stramb poate provoca un incendiu nedorit.
 •  Folositi intotdeauna un suport special pentru lumanari. Suportul trebuie sa fie rezistent la temperaturi ridicate, robust si suficient de mare pentru a proteja de picaturi de ceara topita.
 •  Asigurati-va ca suportul pentru lumanari este pozitionat pe suprafete plate, rezistente la temperaturi ridicate. Astfel veti proteja mobilierul de urmele provocate de temperaturi mari si veti evita spargerea recipientelor de sticla.
 • Pastrati lumanarile si ceara curate, fara chibrituri folosite ,fitile taiate sau alte ramasite.
 •  Cititi intotdeauna instructiunile si regulile de folosire a lumanarilor. Nu ardeti o lumanare mai mult decat recomanda producatorul.
 •  Pastrati lumanarile departe de gurile de aerisire, ventilatoare sau alte surse de curenti de aer care ar putea influenta directia de ardere a flacarii. In caz contrar riscati ca lumanarea sa arda inegal sau sa provoace accidente, incendii.
 • Intotdeauna sa aprindeti lumanarile in incaperi bine aerisite. Nu ardeti lumanari in spatii mici unde schimbul de gaze este limitat.
 • Nu ardeti niciodata o lumanare pana la capat. Stinge-ti-o inainte sa ajunga la suportul in care este pusa. Luati-va o marja de siguranta si stingeti lumanarea cand aceasta ajunge sa mai aiba doar 4 cm in suport sau 2 cm daca este pusa intr-un recipient.
 • Nu atingeti o lumanare care arde si nu mutati o lumanare volatila sau care e pusa in recipient atata timp cat ceara este lichida.
 • Nu folositi cutite sau alte obiecte ascutite pentru a indeparta ceara de pe recipientele cu lumanari. Acestea pot zgaria suprafata recipientului sau pot slabi rezistenta lui.
 •  Pozitionati lumanarile la cel putin 6 cm una fata de cealalta. In acest fel evitati sa se topeasca una pe cealalta sau sa influenteze arderea una alteia.
 •  Folositi un stingator de lumanari pentru a stinge flacara lumanarii. Este cel mai sigur mod de a stinge o lumanare si de a evita imprastierea cerii.
 •  Nu stingeti niciodata lumanarea cu apa. Aceasta ar putea improsca ceara fierbinte sau ar putea crapa sticla recipientului in care este pusa.
 • Fiti foarte atenti daca folositi lumanari in timpul penelor de curent. Lanternele si in general luminile pe baterie sunt mai sigure in timpul penelor de curent. Nu utilizati niciodata o lumanare pentru a cauta ceva in dulapuri sau cand alimentati un felinar sau alt dispozitiv de luminare pe baza de combustibil.
 •   Asigurati-va intotdeauna ca lumanarea este bine stinsa si ca fitilul nu mai arde deloc inainte sa parasiti incaperea.
 • Stingeti lumanarea daca aceasta scoate fum, flacara este prea mare sau palpaie repetat. Acestea sunt semne ca lumanarea nu arde corespunzator. Stinge-ti-o, taiati fitilul si verificati-o atent inainte de a o re-aprinde.
 •  Nu folositi lumanarile pentru a lumina pe timp de noapte.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: lumanare parfumata, suport ceramica, lumanare ceramica, suport reutilizabil, lumanare soia, ceramica pictata, home deco, decoratiuni interioare, lumanari parfumate, atelier Ceramical, produs in Romania, ceramica lucrata manual, bujori si bergamota