LUMANARE PRFUMATA SUPORT CERAMICA - NO MOSQITOS (CITRONELLA), 30 H

LUMANARE PRFUMATA SUPORT CERAMICA - NO MOSQITOS (CITRONELLA), 30 H

LUMANARE PRFUMATA SUPORT CERAMICA - NO MOSQITOS (CITRONELLA), 30 H

  • Cod produs: L citronella 3
  • Disponibilitate: 1
  • 90,00 RON

  • Fără TVA: 90,00 RON


La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere:

Am creat special pentru voi această frumoasă lumânare parfumată cu suport de ceramică pictatăCe mod mai bun poate fi de a crea o atmosferă specială pentru momente de relaxare sau de meditație, decât o lumânare parfumată?  


Mirosul special al uleiului esențial de Citronella vă apără de țânțari în serile călduroase de vară, dacă vă relaxați în casă sau pe terasă.


Designul ei elegant se încadreaza în orice stil de amenajare interioară fiind potrivită și ca obiect decorativ.

Cu 3 sau 4 fitile pentru a crește experiența parfumului și ambianța. Răcirea graduală și lentă a suportului de ceramică duc la prelungirea evaporării mirosului după stingerea flăcării.

 

Suportul de ceramică este reutilizabil, și poate fi folosit ca bol, ghiveci pentru flori sau ca suport decorativ.

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie despre obiectul pe care îl veți primi. Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Diametru: 15 cm.  Înălțime: 5 cm. Greutate: 750 gr.

 

Timp de ardere estimat:

Aproximativ 48 ore.  Timpul de ardere este influențat de factori cum ar fi arderea inițială, durata fiecărei arderi sau temperatura ambientală

 

Material și culoare:

Ceară  naturală de soia și fitil de bumbac. Lumânarea este turnată manual și poate prezenta imperfecțiuni.

Suport din lut roșu, lucrat manual pe roata olarului și finisat cu glazură. Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o culoare și o rezistență a materialului de lungă durată.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedeasca spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Suportul este rezistent la apă. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se poate curăța în mașina de spălat vase.  

 

Recomandări de folosire și reguli de siguranță în Termeni și condiții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: lumanare parfumata, suport ceramica, lumanare ceramica, suport reutilizabil, lumanare soia, ceramica pictata, home deco, decoratiuni interioare, lumanari parfumate, atelier Ceramical, produs in Romania, ceramica lucrata manual, citronella, gradina, terasa