SET 2 PAHARE CERAMICĂ TERACOTA - CEYLON, 250 ml

SET 2 PAHARE CERAMICĂ TERACOTA - CEYLON, 250 ml

SET 2 PAHARE CERAMICĂ TERACOTA - CEYLON, 250 ml

  • Cod produs: SET pahare 4
  • Disponibilitate: 4
  • 60,00 RON

  • Fără TVA: 60,00 RON

La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere:

Am creat special pentru voi setul de două pahare din ceramică, ideal pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.

Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de cafeaua caldă la voi acasă! Pe parcursul zilei vă puteți energiza cu o limonadă sau un ceai rece.

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie depre obiectul pe care il veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

 

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Capacitate: 250 ml.
Diametru: 8 cm.  Înălțime: 7 cm. Greutate totală: 600 gr.

 

Material și culoare:

Lut roșu, lucrat manual pe roata olarului și finisat cu glazură.


Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Vasele sunt arse la temperaturi înalte, pentru a se vitrifica structura lutului și a le face cât mai durabile. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o rezistență a materialului de lungă durată. Materialele folosite nu sunt toxice.

 

Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedească spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Paharele sunt potrivite pentru lichide. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se pot curăța în mașina de spălat vase. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: pahare, ceramica, design minimalist, modern, roata olarului, contemporan, atelier de ceramica, ceramica Bucuresti, Silistea Snagovului, produs in Romania, handmade, bauturi calde, bauturi reci, teracota, verde, pahare rezistente, pahare smaltuite, cafea, limonada, ceai