SUPORT USTENSILE BUCĂTĂRIE - ALB, 12 cm

SUPORT USTENSILE BUCĂTĂRIE - ALB, 12 cm

SUPORT USTENSILE BUCĂTĂRIE - ALB, 12 cm

  • Cod produs: S alb
  • Disponibilitate: 1
  • 80,00 RON

  • Fără TVA: 80,00 RON

La prețul produsului se adaugă și costul transportului*(detalii la Termeni și Condiții).

 

Descriere: 

Am creat și pictat special pentru voi acest suport din ceramică, cu design și culori moderne, care te va ajuta să ai o bucătărie frumoasă și organizată, iar ustensilele pentru gătit vor fi la îndemână. Gătitul va fi de acum și mai plăcut!

Admirați finisajele atent lucrate, contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lui elegante, și bucură-te de el la tine acasă!

 

Fiecare obiect este unicat. Imaginile vă oferă o bună sugestie depre obiectul pe care il veți primi.

Modalitatea de creare a acestor obiecte le face unice. De aceea, culoarea și formatul pot varia de la o piesă la alta, dar acestea trebuie privite ca pe o garanție a unei lucrări realizate manual.

 

Vă puteți completa setul cu celelalte articole ceramice din colecție. A nu se folosi cu moderație!

 

Dimensiuni:

Înălțime: 12 cm. Diametru: 10 cm.  Greutate: 900 gr.

Material și culoare:

Lut roșu,lucrat manual pe roata olarului și finisat cu glazură.

Ceramica este arsă la o temperatură de 1050 de grade C. Vasele sunt arse la temperaturi înalte, pentru a se vitrifica structura lutului și a le face cât mai durabile. Foarte important este și procesul de răcire lentă, de natură să asigure o rezistență a materialului de lungă durată. Materialele folosite nu sunt toxice.


Designer:

Cu atelierul CERAMICAL, Lidia Alina Nicolae este vocea și păstrătoarea ceramicii la roată în Siliștea Snagovului, parte a zonei mai largi de olari din vechime, împânzită între satele Odăile, Potigrafu, Piscu, centre cu tradiție, însă în care, din păcate, au rămas puține roți care încă se mai învârt. Ceramical și-a propus de la început ca misiune să dovedească spiritul ecologic, artistic și utilitar al ceramicii lucrate la roata olarului față de produsele industriale și de larg consum.

 

Îngrijire:

Suportul este potrivit pentru lichide. Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi (deoarece aceștia pot produce zgârieturi pe suprafețele lucioase ale obiectului). Se curăță în mașina de spălat vase. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: suport ustensile, recipient bucatarie, alb, teracota, lut, accesorii bucatarie, suport linguri, suport ustensile gatit, organizator bucatarie, ceramica romaneasca, ceramica lucrata la roata, ceramica moderna, cadou special, atelier ceramical, design modern, olarit