Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

Ceramica pe comandă

Cine suntem?

Folosind o estetică modernă combinată cu respectul pentru tradiția olăritului la roată, atelierul Ceramical creează în ultimii ani piese ceramice din lut roșu sau alb pentru cele mai diferite branduri din România. Astfel, Ceramical crește împreună cu produsele lor inovative, pe care încearcă de fiecare dată să le facă să arate minunat, să aibă acea maturitate atât a meșteșugarului cât și a artistului, care să lase la iveală atât dimensiunea utilitară cât și cea estetică, cu un design contemporan.

Vezi proiectele noastre.

Ce facem?

Obiectele ceramice sunt exclusiv lucrate manual, cel mai adesea lucrate pe roată olarului, iar apoi sunt finisate, decorate și glazurate. Toate produsele sunt arse la o temperatura de 1050 grade Celsius.

Putem crea obiecte din ceramică, personalizate și cu un design special pentru afacerea ta. Fie ele pentru cafenele, restaurante, designeri florali sau designeri de interior.

Cum comanzi?

Pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă îți dorești să faci o comandă:

1. NE TRIMIȚI DETALII DESPRE PROIECTUL TĂU

1.1. Ne contactezi și ne spui câteva cuvinte despre conceptul pe care vrei să îl dezvolți; Poți să te inspiri din       catalogul nostru de produse.

1.2. Ne trimiți câteva imagini sugestive ca referință;

1.3. Ne dai toate informațiile pe care le ai cu privire la formă, dimensiunile și culoarea obiectelor;

1.4. Alegi dintre opțiunile de personalizare, respectiv logo și/sau text?

1.5. Discutăm cu privire la numărul de produse de care ai nevoie. În funcție de tipul de produs îți vom spune și care este comanda minimă;

1.6. Ai în vedere că oricât ne-am grăbi, de la începutul discuției până la livrare va dura între 6 și 10 săptămâni. Dacă există o dată limită la care trebuie livrată comanda, suntem flexibili, în funcție de disponibilități, însă te rugăm să ai în vedere aplicarea unei taxe de urgență. Așa că, atunci când se poate, te rugăm nu lăsa comanda pe ultimul moment, ne ajută să avem un pic de timp în plus;

1.7. Adresa unde trebuie livrată comandă. Pentru București și Ilfov, putem face livrarea personal, de asemenea o poți ridica de la atelierul nostru. Pentru celelalte orașe livrarea o facem cu ajutorul companiei de curierat.

Așteptăm să ne scrii sau să ne transmiți telefonic toate aceste detalii, ce pot fi completate și de altele dacă este cazul, apoi vom discuta și agrea împreună fiecare aspect astfel încât să ne apropiem cât mai mult de dorințele tale.

2. STABILIM DETALIILE TEHNICE ÎMPREUNĂ

Cel mai bine este să discutăm fie personal fie telefonic detaliile tehnice. Cu toate acestea, apreciem să primim în prealabil măcar parțial informațiile menționate mai sus. Comunicarea directă este de natură să ne ajute să creăm ceva cât mai apropiat de ce îți dorești, luând împreună deciziile cu privire la soluțiile  tehnice cele mai potrivite, la culori și dimensiuni care să fie adaptate conceptului și businessului tău.

3. REVENIM CU OFERTA DE PREȚ ȘI ESTIMAREA DE TIMP

După discuțiile cu privire la ce trebuie să facem, îți vom trimite oferta noastră de preț și estimarea timpului de producție. Acestea pot varia în funcție de designul ales, numărul de produse stabilit și de disponibilitatea de la momentul respectiv.

4. REALIZĂM PROTOTIPUL (DACĂ ESTE CAZUL)

Acolo unde considerăm de ajutor, în funcție de tipologia produsului, îți vom propune realizarea unor prototipuri.

De multe ori realizarea unor prototipuri ne ajută să optimizăm împreună cea mai bună soluție tehnică și de design încă de la început, înainte de producția unui număr mare de obiecte. Noi vom transpune tehnic toate detaliile oferite de tine, iar la final, mostrele zero ne vor permite să observăm dacă este cazul să facem anumite modificări/ revizuiri înainte de producția propriu zisă.

De avut în vedere faptul că durata de realizare a prototipului (precum și costurile acestuia) se va adaugă la durata de producție a produselor finale.

5. TRIMITEM FACTURA

Pentru ceramica pe comandă lucrăm cu plata integral în avans (fiind vorba despre producția unor obiecte personalizate).

Durata de execuție se calculează în toate cazurile de la data achitării facturii. De aceea menționăm mai sus rugămintea noastră de a începe din timp discuțiile pentru a evita decalaje care apar inerent în funcție de natură conceptului, numărului de produse, zile libere și, nu în ultimul rând, de eventuale alte comenzi pe care le avem în derulare.

6. DUPĂ CONFIRMAREA PLĂȚII, PORNIM LA TREABĂ

Te vom anunța cu privire la încasare facturii și începerea proiectului.

7. TE ȚINEM LA CURENT CU PRIVIRE LA ETAPELE PRIN CARE TREC OBIECTELE COMANDATE

Îți vom trimite poze la tot pasul, astfel încât vei ști tot timpul stadiile comenzii.

8. LIVRĂM LA TIMP COMANDA

Pentru București sau Ilfov, în cazul unor comenzi mari și în funcție de disponibilitate putem face livrarea personal, sau poți ridica personal comanda de la atelierul nostru. Pentru expedierea în restul țării, vom folosi serviciul de curierat. În funcție de natura proiectului (comenzi ample), uneori facem și livrări parțiale – pe stadii, atâta vreme cât interesele tale sunt satisfăcute.

9.  Alte aspecte pe care te rugăm să le ai în vedere:

9.1. Dimensiunea , nuanțele, detaliile și texturile obiectelor pot varia sensibil – de obicei cu până la maxim (+/-) 10%, datorită faptului că sunt lucrate manual și trec prin procesele de uscare și de ardere. Cu toate acestea te asigurăm că facem tot posibilul că produsele să fie cât mai apropiate de datele solicitate de ține. Ca urmare, în cazul în care dimensiunea pe care o dorești este una strictă, te rugăm să menționezi asta în mod expres. În lipsa unui acord din partea noastră, inconsecvențe în limita celor 10% nu vor fi putea fi considerate abateri atunci când livrăm.

9.2. După emiterea facturii nici una din caracteristicile produselor comandate nu poate fi modificată. Orice completare sau adăugire poate aduce modificări de cost și de timp, și se va face doar cu acordul expres al Ceramical (acesta nefiind obligat să aplice modificările).


9.3. Cu excepția mărcilor, desenelor industriale sau altor elemente înregistrate și/ sau protejate de către client prin efectuarea comenzii nu se cesionează niciun drept de proprietate intelectuală sau de creație, acestea rămânând în patrimoniul Ceramical.

Dezvoltarea și punerea în creație a unui design de produs în atelierul nostru, în urma unor decrieri, schițe sau alăturări de imagini transmise de client, nu presupune cedarea drepturilor de autor către acesta.

 

Dacă totuși îți dorești o cesiune, chiar și de la statiul de prototip, te rugăm să menționezi acest aspect, și îl vom discuta pentru a ajunge la un acord.

 

Contactează-ne!

La telefon: +40 722 971 905

Pe e-mail: office@ceramical.ro

Pe pagina de contact.