Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Blog RSS Feed

06 ian. REVINO 2022
admin 0 208
Revino! Și am revenit! Că doar fix așa ne spune Alina Iancu, fondatoarea și promotoarea vinurilor românești din 2015 încoace. Spre rușinea noastră, abia în primăvara lui 2022 am ajuns la Revino Sho..
30 iun. Nuntă de vis în 2022: Bolul ceramic cu picior, vedeta aranjamentelor florale
admin 0 444
Aranjamentele florale debordează de creativitate la nunțile anului 2022, când tinerii renunță tot mai mult la tradiții în favoarea unicității. Adevărul este că anul acesta, mai mult ca niciodată, nunt..
30 apr. Cum să ai o bucătărie organizată
admin 0 483
O bucătărie organizată implică multă atenție încă de dinainte de a te apuca de gătit. Secretul ei stă însă în micile borcane și recipiente, cu capac sau fără, care, atent alese, dau o notă de rafina..
21 dec. Descoperă decorațiunile de Crăciun ale anului 2021: De la minimalist la artizanat, fericirea stă în lucruri mărunte
0 682
Decorațiunile de Crăciun ne umplu casa în aceste zile, din ce în ce mai mult și mai frumos. În 2021, odată cu ele, vin și sentimente de speranță și bucurie, mai mult ca în oricare an. După un an difi..
11 dec. Coșul cadou: Un simbol vechi de mii de ani, care aduce bucurie și azi
admin 0 582
Un coș cadou are harul de a-i face pe oameni să se simtă speciali și transformă actul dăruirii în ceva magic. Umplut cu diverse obiecte tematice, un astfel de coș cadou oferă ceva mult mai valoros dec..
18 oct. KINTSUGI - FRUMUSEȚEA IMPERFECȚIUNII
admin 0 991
Tehnica Kintsugi este o tehnică aparte care implică reasamblarea obiectelor de ceramică sparte, lipirea lor cu o rășină amestecată cu pudră de metal prețios. Independent oarecum de aspectele istoric..
20 mar. Ghiveci teracota sau un vas ceramic? Ce să fie?
admin 0 3203
Astăzi ne-am propus să vorbim un pic despre două dintre cele mai răspândite materiale atunci când vine vorba de ghivece pentru flori. Așadar, importanța distincției dintre vasele de teracotă sau ghive..
25 ian. Cu și despre ghivece pentru flori
admin 0 2159
 Astăzi vrem să vorbim un pic despre căsuțele de flori, despre ghivece. Ca și atunci când cauți să îți cumperi o casă, și în cazul florilor e la fel. Trebuie să îți cunoșți florile, plantele, să inves..
22 dec. Cană, ceașcă sau ceșcuță?
admin 0 2115
Dacă vine vorba despre cafea, sau diversele derivate ale ei, musai ne gândim și la o cană. Cană sau ceașcă?Cană, sub orice format al ei, mare, medie sau mică este unul dintre cele mai folosite și mai ..
03 nov. Socată  - reţetă
admin 0 525
Luna mai este perfectă, începe să se încălzească și înfloresc pe rând cele mai delicate și mai parfumate flori. Printre primele semne că se apropie vara este atunci când grădina devine scena unui spec..
03 nov. Siliștea Snagovului – oaza noastră de inspirație
admin 0 1113
Siliștea Snagovului este locul unde visul nostru de a avea o casă cu grădina pentru noi și pentru copil, pentru că la momentul acela aveam doar unul, a devenit realitate.  Satul nostru este așezat und..
24 sept. Bucuria paharelor de ceramică
admin 1 1098
Aceasă bucurie se întâmplă de fiecare dată când bem cafeaua de dimineață, lapte, apă minerală cu sirop, bere sau vin. Și mai fain este când și clienții noștri sau prietenii care ne vizitează se bucură..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)