Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

Blog RSS Feed

03 iul. Analogiile anatomice în denumirea părților vaselor ceramice
admin 0 1005
Discutând prin atelier zilele astea, m-am gândit să vă divulg un pic din terminologia pe care o folosim noi. O folosim pentru că am auzit-o și noi la olarii de la care am învățat meserie, și cumva, ..
02 iul. Eleganța ceramicii: Accesoriile de închiriat pentru evenimente de la Ceramical
admin 0 419
Atunci când planificați un eveniment special, fie că este vorba despre o nuntă de vis, un botez sau o petrecere privată unică, detalii precum aranjamentele florale de pe mese pot face o diferență semn..
28 iun. Magie estivală în hambar și seră: Inspiră-te de la aranjamentele de masă cu tematică de vară
admin 0 768
Planificarea unei nunți este un proces plin de creativitate și încântare. Bine, recunosc, e și stresant și plin de dubii, de alegeri dificile, de la locația aleasă la temă, nu mai vorbim de rochie sau..
25 iun. Atmosfera rustică și romantică a nunților organizate în hambare - Decor natural și aranjamente florale în vase de ceramică
admin 0 480
Planificarea unei nunți este o etapă specială în viața fiecărui cuplu. Doar cine nu a trecut prin asta nu știe câtă energie și timp implică. În căutarea unei atmosfere unice și autentice, mulți miri..
06 ian. REVINO 2022
admin 0 1231
Revino! Și am revenit! Că doar fix așa ne spune Alina Iancu, fondatoarea și promotoarea vinurilor românești din 2015 încoace. Spre rușinea noastră, abia în primăvara lui 2022 am ajuns la Revino Sho..
30 iun. Nuntă de vis în 2022: Bolul ceramic cu picior, vedeta aranjamentelor florale
admin 0 1290
Aranjamentele florale debordează de creativitate la nunțile anului 2022, când tinerii renunță tot mai mult la tradiții în favoarea unicității. Adevărul este că anul acesta, mai mult ca niciodată, nunt..
30 apr. Cum să ai o bucătărie organizată
admin 0 1185
O bucătărie organizată implică multă atenție încă de dinainte de a te apuca de gătit. Secretul ei stă însă în micile borcane și recipiente, cu capac sau fără, care, atent alese, dau o notă de rafina..
21 dec. Descoperă decorațiunile de Crăciun ale anului 2021: De la minimalist la artizanat, fericirea stă în lucruri mărunte
0 1751
Decorațiunile de Crăciun ne umplu casa în aceste zile, din ce în ce mai mult și mai frumos. În 2021, odată cu ele, vin și sentimente de speranță și bucurie, mai mult ca în oricare an. După un an difi..
11 dec. Coșul cadou: Un simbol vechi de mii de ani, care aduce bucurie și azi
admin 0 1203
Un coș cadou are harul de a-i face pe oameni să se simtă speciali și transformă actul dăruirii în ceva magic. Umplut cu diverse obiecte tematice, un astfel de coș cadou oferă ceva mult mai valoros dec..
18 oct. KINTSUGI - FRUMUSEȚEA IMPERFECȚIUNII
admin 0 4327
Tehnica Kintsugi este o tehnică aparte care implică reasamblarea obiectelor de ceramică sparte, lipirea lor cu o rășină amestecată cu pudră de metal prețios. Independent oarecum de aspectele istoric..
20 mar. Ghiveci teracota sau un vas ceramic? Ce să fie?
admin 0 5343
Astăzi ne-am propus să vorbim un pic despre două dintre cele mai răspândite materiale atunci când vine vorba de ghivece pentru flori. Așadar, importanța distincției dintre vasele de teracotă sau ghive..
25 ian. Cu și despre ghivece pentru flori
admin 0 3644
 Astăzi vrem să vorbim un pic despre căsuțele de flori, despre ghivece. Ca și atunci când cauți să îți cumperi o casă, și în cazul florilor e la fel. Trebuie să îți cunoșți florile, plantele, să inves..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)