Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Coşuri cadou

Coşuri cadou


Ai propria ideea pentru cadoul Ceramical?

Poţi face selecţia de produse pe care ţi-o doreşti în funcţie de buget: poţi alege cadourile pentru cei dragi sau cadouri corporate pentru partenerii de afaceri sau clienţii importanţi. Contactează-ne şi comandă coşul cadou pentru orice ocazie, şi noi îl vom ambala într-o cutie de lemn personalizată.

Coş cadou - Set Ceramică Alb Coş cadou - Set Ceramică Alb
Hot Out Of Stock
Descriere:Cutia cadou este un concept de cadou special şi rafinat cu obiecte din ceramică lucrate şi decorate manual în atelierul Ceramical. Cutia personalizată din lemn conţine o selecţie de obiecte pentru o masă cu stil, cu design minimalist.Cadoul este potrivit pentru a fi oferit unui partener de..
300,00 RON
Fără TVA:300,00 RON
Coş cadou - Set Ceramică Blue Lagoon Coş cadou - Set Ceramică Blue Lagoon
Out Of Stock
Descriere:Cutia cadou este un concept de cadou special şi rafinat cu obiecte din ceramică lucrate şi pictate manual în atelierul Ceramical. Cutia personalizată din lemn conţine o selecţie de obiecte pentru pasionaţii de vin, din colecţia Blue Lagoon, o colecţie inspirată din nuanţele mării. Cadou..
380,00 RON
Fără TVA:380,00 RON
Coş cadou - Set Ceramică Măceşe Coş cadou - Set Ceramică Măceşe
Hot Out Of Stock
Descriere:Cutia cadou este un concept de cadou special şi rafinat cu obiecte din ceramică lucrate şi pictate manual în atelierul Ceramical. Cutia personalizată din lemn conţine o selecţie de obiecte pentru o masă cu stil, din colecţia Măceşe, o colecţie inspirată din natură. Cadoul este potrivit ..
420,00 RON
Fără TVA:420,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)