Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

DESPRE NOI


Mulțumim pentru vizită! Dacă aveți orice fel de întrebare, comentariu sau căutați ceva special și nu îl regăsiți în portofoliul nostru, vă rugăm să ne contactați. Ne-ar plăcea să ne cunoaștem! Fiți la curent cu noutățile din atelier și de pe site înscriindu-vă la newsletter, sau urmărindu-ne pe paginile de Facebook și Instagram. Si apropos, ceva nu e pe stoc, scrieți-ne și incercăm să îl facem pe comandă conform dorințelor voastre! Vă așteptăm!
D E S I G N

Echipa Ceramical crează obiecte de ceramică făcute să dureze. Fondatorii au petrecut multe ore lucrând lutul, făurind sute de produse și ajungând la o legătură indisolubilă între creator și material.


 


L I F E S T Y L E

Vă propunem un stil de viață liniștit, atent, cinstit, chivernisit, în pas și ritm cu natura. Propunem obiecte atent și cu dichis lucrate. Aducem către voi linii de o mare eleganță, atingeri lucioase, texturi și mirosuri speciale, ceramică pictată manual și uneori obiecte de o simplitate debordantă. Credem că atunci când un vas de lut atinge formă lui perfectă, când apa și focul l-au întărit, dacă a rezistat, atunci nuanțele și puterea lui vor dăinui milenii.  

B U N     G U S T

Mai propunem întâlnirea zilnică dintre un vin bun, o carte faină, timp cu cei dragi și cum să îi faci să rămână cât mai mult la poveşți în compania unor obiecte demne să fie omniprezente. Că e bunul gust sau doar de dragul unei colecții, vrem să avem cumpărători fericiți, care revin la noi cu încredere, cu care povestim și cu care ne împrietenim.

P A R T E N E R I A T E - ANTREPRENORI ȘI PRODUCĂTORI LOCALI

Ești un antreprenor din zona HORECA, un creator de lumânări parfumate sau de produse de cosmetică în serie mică, designer de bijuterie, organizator de evenimente, băcan, somelier sau Chef, dacă produci dulcețuri sau alte specialități, ai o companie de gift-box, ești în căutare de parteneriate și crezi că putem să îți punem în valoare și să îți completăm produsele oferite către public? Vrem să ne cunoaștem, să ne povestești cum te putem ajuta și să îți arătăm ideile noastre creative!

Dacă ești designer de interior, bucură-te de un parteneriat cu Ceramical pentru a achiziționa vasele noastre ceramice la prețuri speciale pentru clienții și proiectele tale de design.
Proiectul Ceramical a pornit din dorința de a-mi extinde modul de exprimare artistică într-un alt mediu, acela al obiectelor care pot fi atinse și cu care publicul să între în contact direct.” spune Lidia Alina Nicolae (Mircea) Brand Designerul & Ceramistul din umbra Ceramical.


Sperăm
și credem că Ceramical va emana o viziune contemporană țînând în viață o tradiție pur românească, sau mai mult decât atât, va crea tradiție în atelierul de la Siliștea Snagovului.

Mai multe despre tehnici, poveșți și alte noutăți, puteți citi aici.

noi învârtim pământul!