Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

DESPRE NOI


Atelierul Ceramical: Handmade în România

Bun venit la atelierul nostru situat în Siliştea Snagovului, în apropierea Bucureştiului, unde arta și natura se întâlnesc. Echipa noastră dedicată de artizani își pune pasiunea în fiecare obiect de ceramică realizat manual.

Povestea Noastră: Un Drum către Modernitate și Autenticitate

În 2019, Lidia, artist vizual absolventă a Universității Naționale de Artă Bucureti, a pus bazele Ceramical cu o misiune clară: să aducă ceramica handmade în inimile și în casele oamenilor moderni. Pornind de la un concept la scară mică, am colaborat cu experți din diverse domenii, îndrăznind și învățând din experiențe. Prioritatea noastră este să interacționăm direct cu clienții, oferindu-le răspunsuri rapide și atente la nevoile lor, rezultând produse cu o notă personală carene dorim să ne diferențieze.

Procesul Nostru: Creativitate și Tradiție

Fiecare piesă proiectată de Lidia urmează un proces de producție unic, îmbinând tehnici tradiționale precum modelarea pe roată olarului și folosirea presei. Folosim materiale precum lut, gresie, porțelan. Dezvoltăm permanent produse noi și o paleta amplă de culori și glazuri.

Ceramical creează pentru domenii precum organizarea de evenimente, design floral, colaborează cu arhitecți și specialiști în amenajarea spațiilor, cu industria ospitalității precum și cu varii alte companii, venind în întâmpinarea nevoii crescute pentru ceramică personalizată, inclusiv cu cutii cadou adaptate brandurilor sau pentru cele mai faine ocazii din viața voastră. Astăzi, produsele noastre se regăsesc în locuri din întreaga țară și din străînătate.

Misiune

La Ceramical, suntem mândri de capacitatea noastră de a crea obiecte de ceramică de înaltă calitate, care aduc un sentiment personal și autentic în viețile clienților noștri. Cu o echipă pasionată și angajată în calitate și design, ne bucurăm să fim furnizori de încredere ai unei arte autentice, fabricată exclusiv manual în România.
Mulțumim pentru vizită! Dacă aveți orice fel de întrebare, comentariu sau căutați ceva special și nu îl regăsiți în portofoliul nostru, vă rugăm să ne contactați. Ne-ar plăcea să ne cunoaștem! Fiți la curent cu noutățile din atelier și de pe site înscriindu-vă la newsletter, sau urmărindu-ne pe paginile de Facebook și Instagram.

Pentru mai multe povești cu și despre ceramică, poți urmări Blogul nostru.

Si apropos, ceva nu e pe stoc, scrieți-ne și incercăm să îl facem pe comandă conform dorințelor voastre! Vă așteptăm!

noi învârtim pământul!