Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

PROIECTE

Ce ne definește? Flexibilitatea, credința lucrului bine făcut, implicarea reală în relația cu partenerii noștrii. Din aceste relații creștem împreună și înțelegem să dezvoltăm noi colecții și noi produse fiecare dintre ele personalizate astfel încât să răspundă dorințelor clienților de a avea produse particularizate și care să reflecte de fiecare dată atât amprenta Ceramical cât și spiritul și identitatea brandului care se doresc infațișate în produsele ceramice create împreună.

Iată câteva dintre proiectele cu care mândrim:

glo – BAT

Acesta este un proiect în care paharele noastre cu amprente, tușe și stropi au căpătat o nouă înfățișare. În combinații de gri, teracota, alb și portocaliu, cele trei modele au fost personalizate special pentru parteneriatul cu British American Tobacco în cadrul conceptului glo™. Acestă serie limitată poate fi găsită pe platforma dedicată consumatorilor glo™. Enjoy your morning ritual!
Mokasirs

Ceștile din ceramică Mokasirscaffe vă așteaptă să savurați cafeaua împreună în cafenelele de specialitate! Momentan, ceștile pot fi găsite exclusiv în rețeaua Mokasirs și a partenerilor săi.
Fiecare piesă este creată după un design special ales și personalizată manual cu sigla brandului, dând o notă de finițe și rafinament.


Check în Caffe

Ne place mult să susținem și să participăm la startul unor proiecte noi care au în spate un întreg concept. Împreună cu echipa brandului am dezvoltat colecția personalizată de cești din ceramică pentru espresso, flat white, cappuccino și alte specialități din cafea. Mergeți în cafeneaua Check in Caffe și degustați-le!Hai la cafea!

În acest proiect am venit în întâmpinarea dorinței lui Bogdan de a crea pahare cu greutate, la propriu. Galben și negru topit asemenea unei glazuri de ciocolată, fiecare cană are un patern unicat realizat manual după designul brandului.Perfect Simplu Coffee Shop

Știți că ne place cafeaua bună, nu?!

De la deschiderea cafenelei Perfect Simplu de lângă Cișmigiu, Ceramical a furnizat ceștile din ceramică și mai nou un dripper/ con pentru filtru, create cu un design dezvoltat împreună, acesta fiind un angajament față de convingerea noastră că micile detalii pot înnobila o experiență.

La Perfect Simplu, obiectele Ceramical potențează gustul cafelei în fiecare zi, așa că ne mândrim că sunt folosite în toate locațiile Perfect Simplu Coffee Shop din București.Best Tools

Compania și-a dorit să se apropie și mai mult de angajați, oferindu-le cadou căni personalizate cu numele lor. Mai departe, o altă serie de produse a fost concepută pentru servirea cafelei către invitații sau clienții ce calcă pragul companiei.

Designul colecției Best Tools este rezultatul unui concept dezvoltat împreună cu echipa clientului. Ne-am adapat dorinței de a integra litera B în formă cozii cănilor, dar și a culorii brandului. Cănile , ceștile și recipientele pentru cafea sunt personalizate și  decorate manual cu tușe de pensulă albastru închis.Revino

Nu ne place doar cafeaua, ci și vinul!

Așa că am venit alături de Alina cu setul de ceramică Revino. Acesta a fost conceput și proiectat pentru cheese-baruri elegante  care însoțesc degustările de vin sau pentru evenimentele speciale din viață voastră. Personalizarea fiecărui obiect a fost realizată manual prin zgâriere după modelul logo-ului brandului.

Dr Oetker – Inedit

Pentru un mic dejun vegan, special pregătit pentru zilele de vacanță, am creat un set personalizat de boluri cu tăviță din ceramică în culorile brandului Inedit. Poftă bună!  Dancing Lobster

O colecție de oale cu capac create și decorate manual special pentru servirea Langustelor cu orez din meniul restaurantului cu specific portughez, Dancing Lobster. Pentru integrarea în atmosferă, pictura vaselor a fost inspirată de modelele tradiționale de ceramică portugheză.


Purple Vague

Floarea de rhododendron este simbolul brandului Purple Vague. Noi am creat serviciul complet din ceramică pictat manual pentru servirea mesei. Conceptul a fost destinat accesorizării micului dejun ce va fi servit în cadrul glampingului cu același nume.


 

Evenimentele speciale sunt cele care ne oferă amintiri de neuitat. Accesoriile de ceramică pentru evenimente și aranajamentele florale sunt detaliul care completează și personalizează fiecare poveste.

Floristii sunt mereu bucuroși să poată da naștere prețioaselor aranjamente florale în suporturile realizate de noi în culorile alese de ei.

Spot Floral Design

O colaborare care ne surprinde de fiecare dată cu decorurile în care ne integrează piesele de ceramică. Adaptate pe formele și culorile fiecărei propuneri făcute de Lilia, vasele pentru flori, devin spectaculoase odată cu aranjamentele create de ea în fiecare sezon.

 Seraphic Flower & Events Design  
Eleganța și rafinamentul din fiecare detaliu al aranjamentelor florale create de  Victor și Ioana  este susținut și completat de bolurile noastre cu picior. Decorul evenimentelor și masa mirilor devine un cadru de poveste.
Luna Floral Design

Evenimentele speciale inundate de lumina în culori atent alese, au fost create de Iulia și echipa ei în bolurile noastre cu picior. Finețea alaturării unor flori atât de variat alese pune perfect în valoare designul minimalist al suporturilor din ceramică. 
Sauvage Fleurs Dansantes

Claudia este una dintre creatoarele de aranjamente florale care ne bucură mereu cu un design în tonuri fine, pastelate care se îmbină cu o naturalețe și o eleganță specială. Bolurile noastre cu picior pun la înălțime designul floral al evenimentelor voastre.

 
Ceramică decorativă și Design Interior

Ohi Ohi

Un proiect solar complex și foarte spectaculos. Proiectarea și realizarea soarelui teracota din piese individuale a presupus o atenție matematică sporită, dar imaginea lui pe fundalul albastru închis a meritat tot efortul. Logo-ul Ohi Ohi completează perfect imaginea puternică a brandului. Ambele au câștigat un plus de eleganță odată cu detaliile aurii obținute după finisarea cu ajutorul tehnicii japoneze kintsugi.

 


Clujul pentru Viață

Am creat cu drag, o plachetă ceramică  cu logou-ul fundației Clujul pentru Viață evidențiat în relief. Sunținem aceeași cauza nobilă împreună cu ei, aceea de a prețui mai presus de toate viața încă de la conceperea ei. 

J&J – Yanssen – Să Învingem Depresia

“Să invigem depresia” este o campanie de conștientizare despre depresie și tulburare depresivă majoră, dar totodată un proiect de suflet care a însemnat conceptualizarea și crearea a 5 obiecte din ceramică inspirate din poveștile unor persoane care au suferit sau încă suferă din cauza depresiei. Fiecare obiect a fost realizat în tehnica japoneză kinstugi, tehnică ce presupune lipirea cioburilor vaselor sparte cu un amestec de rășină și praf de aur. Folosirea artei kintsugi este cunoscută pentru transpunerea simbolică a efectelor depresiei.


Corpuri iluminat

Colaborările cu designerii de interior merg în zona corpurilor de iluminat suspendate sau aplicate pe perete și a obiectelor decorative. Fiecare proiect a presupus crearea unor obiecte cu design special adaptat ca formă și culoare la propunerile de amenajare făcute de designeri.


 

Recipiente pentru lumânări parfumate sau difuzoare pentru uleiuri esențiale

Cele mai variate forme și culori ale ceramicii au fost realizate pentru a fi transformate în lumânări parfumate, turnate manual. Fiecare recipient este unicat, o piesă ce poate fi colecționată și reutilizată că pahar, ghiveci sau suport pentru accesoriile voastre.

FlairScent, Luminaria Handcrafted, Yana, Scented candles, Atelier de mâini iscusite ,Ina Box, Criador  Box sunt câteva dintre brandurile de lumânăriști cu care colaborăm.


 

Cutiile cadou

Pahare, căni personalizate, vaze, suporturi pentru bijuterii sau recipient pentru lumânări parfumate au fost create în atelierul nostru pentru a completa tematica fiecărui giftbox  realizat de

Ina box, I present You, Marigold Gift Boxes, Tinsel & Create, Minutiae sau AER- Piața altfel.Căni personalizate

O cană personalizată poate fi o idee de cadou unicat cu care să îi surprinzi pe apropiații tăi de sărbători sau un proiect corporate care să unească și mai mult echipa.