Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

Termeni & Condiții

In perioada 22 Decembrie 2023 - 7 Ianuarie 2024 nu efectuam livrari.


 1.       Termeni de comandă și de plată

Atunci când o comandă este plasată în cadrul Serviciului, contractul de vânzare-cumpărare obligatorie dintre Utilizator și Furnizorul de servicii este considerat încheiat atunci când Utilizatorul primește un e-mail de confirmare a comenzii în care se confirmă disponibilitatea, prețul final incluzând transportul și timpul estimat de livrare.

 

Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a respinge orice comandă la discreția sa.

Plata cu cardul

Plata cu cardul de tip Visa sau Mastercard.

Plata ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii de catre curier


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie de pe ordinul de plata.

 

2.       Prețurile produselor

Prețul produsului este prețul afișat pentru elementul existent în pagina Shop la momentul comenzii.

Toate prețurile produselor și taxele de livrare sunt afișate în lei.

Atunci când TVA este aplicabil, se face mențiune expresă în acest sens. În toate celelalte cazuri, TVAul nu este aplicabil.

 

3.       Anularea unei comenzi și returnarea produselor

Utilizatorul (cu excepția instituțiilor și a companiilor) are dreptul să solicite în termen de 14 zile de la livrare returnarea sau schimbul unui produs în conformitate cu legislația română privind protecția consumatorului. Politica de returnare nu se referă la produse care sunt modificate în funcție de dorințele clienților (pe comandă).

 

4.       Clientul are dreptul de a returna un produs dacă:

1       Comanda a fost anulată în conformitate cu termenii și condițiile ceramical.ro, prin notificare transmisă către office@ceramical.ro în termen de 14 zile     de la livrare, transmitere confirmată de ceramical.ro. În toate cazurile, se va folosi serviciul de transmitere cu confirmare de primire a e-mailului.

2.      Produsul nu a fost utilizat.

3.        Produsul este în condiția în care clientul a primit-o și toate părțile produsului sunt incluse în pachet.

4.        Produsul a fost reambalat în ambalajul original sau echivalent.

5. Produsul trebuie returnat imediat după anulare și confirmarea transmisă de ceramical.ro.
6. La returnarea produselor Utilizatorul va fi responsabil pentru riscul de daune precum și pentru costul transportului.

 

5.       Rambursări

Dacă am trimis din greșeală alt produs decât cel comandat, vom suporta toate costurile de transport inclusiv pentru returnarea coletului, urmând să vă trimitem produsul dorit ulterior recepției returului celui trimis în mod eronat (sau să vă rambursăm suma achitată către noi).

 

6.       Grijă la împachetat

Se poate să fim cei mai conservatori ambalatori pe care i-ai intâlnit. Pentru că tot ce facem este unicat, nu am vrea să existe vreo șansă să se spargă la transport, după toată grija pe care i-am acordat-o.

 

7.       Materiale pentru ambalare

Folosim o combinație de materiale pentru împachetat – carton ondulat, fulgi de polistiren, folie cu bule și folie cu bule recliclată. Ajustăm strategia în funcție de tipul, numărul obiectelor sau distanța de transport. De asemenea, adesea refolosim materiale de ambalaj, în ideea de a fi eco-friendly. Nu este cea mai draguță soluție, dar credem că aceasta este o altă abordare a durabilității.


8.   Cadouri

În momentul cumpărării, vă rog să ne spuneți dacă este un cadou, și putem include o notă dacă doriți.

 

9.   Îngrijirea vaselor

Obiectele de ceramică sunt rezistente la apă, dar recomandăm curățarea manuală a acestora deoarece vasele realizate manual sunt, în mod inerent, mai puțin durabile decât cele industriale.

Se curăță cu apă și cu detergent lichid, fără bureți sau detergenți abrazivi. Preferabil, nu se curăță în mașina de spălat vase, deoarece detergentul poate produce zgârieturi pe suprafețele lucioase.

Cunoaștem persoane care au pus vasele în cuptorul cu microunde, dar nu este recomandat, mai ales în cazul vaselor decorative.

Vasele sunt arse la temperaturi înalte, pentru a se vitrifica structura obiectului și a-l face cât mai durabil. Cu toate acestea, trebuie avută în vedere manipularea cu atenție a celor lucrate cu anumite tehnici și marcate ca fiind ceva mai fragile.

 

10.   Modificări ale serviciului și ale prezentului Acord

Furnizorul de servicii își rezervă dreptul de a modifică în orice moment Serviciile, politicile și prezentul Acord de utilizare.

 

11.   Jurisdicția și soluționarea litigiilor. Limitarea de răspundere

Acest acord de utilizare va fi interpretat și aplicat în toate privințele, în conformitate cu legile române. Orice litigiu se soluționează în principal prin negocieri, respectiv de către instanțele române. În toate cazurile, daunele suportate vor fi în limita preţului achitat.

 

 12. Reguli de siguranta si recomandari de folosire pentru lumanarile cu suport ceramic:

La prima ardere pentru lumanarile de soia trebuie sa lasati ceara sa se topeasca pana la marginea recipientului pentru a evita arderi viitoare incomplete.

Sesiunea de ardere nu va depasi 2-3 ore.

Ceara de soia este indicata in aromoterapie, insa atragem atentia ca produsele Ceramical nu sunt testate dermatologic si nu vor fi folosite in contact direct cu pielea.

  • Nu lasati lumanarile sa arda nesupravegheate. Stingeti orice sursa de foc cand parasiti incaperea
  • Nu aprindeti lumanari in apropierea obiectelor inflamabile sau care pot lua foc. Tineti lumanarile aprinse la distanta de mobila, draperii, carti, hartii, decoratiuni inflamabile, etc.
  • Tineti lumanarile la distanta de copii sau animale de companie. Nu lasati lumanarile aprinse in locuri de unde pot fii lovite sau daramate de copii, animale, etc.
  • Taiati fitilul lumanarii la aproximativ 0,5 cm inainte de aprinderea acestuia. Un fitil prea lung sau stramb poate provoca un incendiu nedorit.
  • Folositi intotdeauna un suport special pentru lumanari. Suportul trebuie sa fie rezistent la temperaturi ridicate, robust si suficient de mare pentru a proteja de picaturi de ceara topita.
  • Asigurati-va ca suportul pentru lumanari este pozitionat pe suprafete plate, rezistente la temperaturi ridicate. Astfel veti proteja mobilierul de urmele provocate de temperaturi mari si veti evita spargerea recipientelor de sticla.
  • Pastrati lumanarile si ceara curate, fara chibrituri folosite, fitile taiate sau alte ramasite.
  • Pastrati lumanarile departe de gurile de aerisire, ventilatoare sau alte surse de curenti de aer care ar putea influenta directia de ardere a flacarii. In caz contrar riscati ca lumanarea sa arda inegal sau sa provoace accidente, incendii.
  • Intotdeauna aprindeti lumanarile in incaperi bine aerisite. Nu ardeti lumanari in spatii mici unde schimbul de gaze este limitat.
  • Nu ardeti niciodata o lumanare pana la capat.
  • Nu atingeti o lumanare care arde si nu mutati o lumanare volatila sau care e pusa in recipient atata timp cat ceara este lichida.
  • Nu folositi cutite sau alte obiecte ascutite pentru a indeparta ceara de pe recipientele cu lumanari. Acestea pot zgaria suprafata recipientului sau pot slabi rezistenta lui.
  • Folositi un stingator de lumanari pentru a stinge flacara lumanarii. Este cel mai sigur mod de a stinge o lumanare si de a evita imprastierea cerii.
  • Nu stingeti niciodata lumanarea cu apa.
  • Fiti foarte atenti daca folositi lumanari in timpul penelor de curent. Lanternele si in general luminile pe baterie sunt mai sigure in timpul penelor de curent. Nu utilizati niciodata o lumanare pentru a cauta ceva in dulapuri sau cand alimentati un felinar sau alt dispozitiv de luminare pe baza de combustibil.
  • Asigurati-va intotdeauna ca lumanarea este bine stinsa si ca fitilul nu mai arde deloc inainte sa parasiti incaperea.
  • Stingeti lumanarea daca aceasta scoate fum, flacara este prea mare sau palpaie repetat. Acestea sunt semne ca lumanarea nu arde corespunzator. Stinge-ti-o, taiati fitilul si verificati-o atent inainte de a o re-aprinde.
  •  Nu folositi lumanarile pentru a lumina pe timp de noapte.