Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Pahare şi căni

Pahare şi căni


Când bei dintr-un pahar de ceramică cu o textură specială, gustul băuturii pare să fie potențat. În plus vei simți cum ceramica păstrează temperatura cafelei sau a băuturilor reci și te lasă să te bucuri de ele mai mult timp... Fiecare dintre noi are o cană preferată, nu-i așa?


Cană ceramică Blue Lagoon - Răsucită, 300 ml Cană ceramică Blue Lagoon - Răsucită, 300 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Toarta răsucită are o textură naturală, lăsând simţurile să descopere căldura lutului ars şi forma sa deosebită. Cana este ideală pentru băuturi calde sau re..
80,00 RON
Fără TVA:80,00 RON
Cană ceramică Blue Lagoon, 300 ml Cană ceramică Blue Lagoon, 300 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Culorile inspirate din nuanțele mării vă vor aminti de zilele insorite de vară și de vacanță. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstrând tempera..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Cană ceramică Cobalt, 300 ml Cană ceramică Cobalt, 300 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Elementele grafice pictate sunt inspirate din natură. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admira..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Cană ceramică Flori de piersic, 200 ml Cană ceramică Flori de piersic, 200 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste căni din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Cănile sunt ideale pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazuri..
50,00 RON
Fără TVA:50,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Toarta are o textură naturală, lăsând simţurile să descopere căldura lutului ars şi forma sa deosebită. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstr..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acestă cană din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Elementele grafice pictate sunt inspirate din natură. Cana este ideală pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admir..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere: Am creat și pictat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru fresh-ul de portocale de la micul dejun, pentru apă sau pentru vinul de la prânz.Admirați fini..
110,00 RON
Fără TVA:110,00 RON
Descriere: Am creat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne pictate manual, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru fresh-ul de portocale de la micul dejun, pentru apă sau pentru vinul de la prânz.Admirați ..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Ceașcă ceramică Negru-Teracota, 170 ml Ceașcă ceramică Negru-Teracota, 170 ml
New Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste cești din ceramică finisate manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Ceștile sunt ideale pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glaz..
40,00 RON
Fără TVA:40,00 RON
Cești ceramică - Măceșe (set 2), 170 ml Cești ceramică - Măceșe (set 2), 170 ml
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste cești din ceramică pictată manual,cu gândul de a vă face diminețile și serile mai frumoase. Ceștile sunt ideale pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazu..
100,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Pahar ceramică - Aripi, 350 ml Pahar ceramică - Aripi, 350 ml
Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi setul de două pahare din ceramică, ideal pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de cafeaua cal..
50,00 RON
Fără TVA:50,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acest pahar din ceramică, inspirat de culorile mării. Paharul este ideal pentru băuturi calde sau reci, păstrând temperatura acestora pentru mai mult timp.Admirați tuşele pictate manual, luciul glazurii, liniile lor elegante, și bucurați-vă de cafeaua ..
50,00 RON
Fără TVA:50,00 RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)