Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 250 RON

Carafe

Carafe

La petrecerile de vara sau cand asezati masa de zi cu zi, carafele din ceramica sunt potrivite pentru servirea bauturilor calde sau reci. Ele sunt pastreaza proaspata limonada pregatita, pentru a pastra apa rece la frigider, sau pentru florile primite cadou.

Descriere: Am creat și pictat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru linomadă cu mentă,  pentru apă sau pentru vin.Admirați finisajele atent lucrate,&..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Carafă ceramică Blue Lagoon, 1200 ml Carafă ceramică Blue Lagoon, 1200 ml
Out Of Stock
Descriere: Am creat și pictat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru fresh-ul de portocale de la micul dejun, pentru apă sau pentru vinul de la prânz.Admirați fini..
110,00 RON
Fără TVA:110,00 RON
Descriere: Am creat și pictat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru fresh-ul de portocale de la micul dejun, pentru apă sau pentru vinul de la prânz.Admirați&n..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Carafă ceramică Măceșe, 1600 ml Carafă ceramică Măceșe, 1600 ml
Out Of Stock
Descriere: Am creat special pentru voi această carafă din ceramică, cu design și culori moderne pictate manual, care să păstreze temperatura băuturilor mai mult timp. Carafa este o alegere bună pentru fresh-ul de portocale de la micul dejun, pentru apă sau pentru vinul de la prânz.Admirați ..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)