Menu
Your Cart

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 RON

Farfurii

Farfurii

SERVEŞTE CU STIL MÂNCAREA FAVORITĂ

Mâncarea devine și mai gustoasă când este frumos prezentată și ușor de servit. Dacă îți dorești ca masa ta să fie una elegantă și cu stil, avem o serie de farfurii din ceramică cu design modern, perfecte pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați!

Descriere: Acestă farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați! Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de masă! ..
150,00 RON
Fără TVA:150,00 RON
Descriere:Am creat și decorat special pentru voi această farfurie din ceramică cu dorința de a vă aduce un plus de voie bună la masă. Designul ei elegant, marcat de tușa liberă de cupru se încadrează într-un stil de amenajare interioară rafinat și preţios, fiind o bună alegere pentru micul dej..
220,00 RON
Fără TVA:220,00 RON
Farfurie ceramică Blue Lagoon, 18 cm Farfurie ceramică Blue Lagoon, 18 cm
Out Of Stock
Descriere: Această farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați! Admirați contrastul culorilor inspirate din natura, luciul glazurii, liniile sale elegante, și bucurați-vă de masă!   Fiecare..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Farfurie ceramică Blue Lagoon, 20 cm Farfurie ceramică Blue Lagoon, 20 cm
Out Of Stock
Descriere: Această farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați! Admirați contrastul culorilor inspirat din nuantele mării, luciul glazurii, liniile sale elegante, și bucurați-vă de masă!   ..
80,00 RON
Fără TVA:80,00 RON
Farfurie ceramică Blue Lagoon, 21 cm Farfurie ceramică Blue Lagoon, 21 cm
Hot Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi această farfurie întinsă din ceramică inspirată din nuanțele mării. Designul ei elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, fie că este vorba despre una de inspirație asiatică sau una tradițională. Farfuriile sunt perfecte pentru micul dejun, prânz, cină sa..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Farfurie ceramică Blue Lagoon, 23 cm Farfurie ceramică Blue Lagoon, 23 cm
Out Of Stock
Descriere:Această farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați!Admirați contrastul culorilor inspirat din nuantele mării, luciul glazurii, liniile sale elegante, și bucurați-vă de masă! Fiecare obiect es..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Am creat special pentru voi acestă farfurie din ceramică ce face parte din colecția Teracota. Designul ei elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, fie că este vorba despre una de inspirație asiatică sau una rustică. Farfuria este perfectă pentru gustări, paste sau desert. Oaspeț..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Descriere:Această farfurie din ceramică cu design modern este perfectă pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați!Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de masă! Fi..
70,00 RON
Fără TVA:70,00 RON
Farfurii ceramică Blue Lagoon (set 2), 22 cm Farfurii ceramică Blue Lagoon (set 2), 22 cm
Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste farfurii întinse din ceramică inspirate din nuanțele mării. Designul lor elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, fie că este vorba despre una de inspirație asiatică sau una tradițională. Farfuriile sunt perfecte pentru micul dejun, prânz, cină sa..
130,00 RON
Fără TVA:130,00 RON
Farfurii ceramică Light Blue Lagoon (set 2), 20 cm Farfurii ceramică Light Blue Lagoon (set 2), 20 cm
Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste farfurii din ceramică inspirate din nuanțele mării. Designul lor elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, fie că este vorba despre una de inspirație asiatică sau una rustică. Farfuriile sunt perfecte pentru micul dejun, fel prânz, cină sau dese..
120,00 RON
Fără TVA:120,00 RON
Descriere: Aceste farfurii din ceramică cu design modern sunt perfecte pentru gustări, feluri principale sau desert. Oaspeții tăi vor fi impresionați! Admirați contrastul texturilor, creat între luciul glazurii și zonele mate ale lutului, liniile lor elegante, și bucurați-vă de masă! ..
160,00 RON
Fără TVA:160,00 RON
Farfurii ceramică pentru desert Maceșe (set 4), 17 cm Farfurii ceramică pentru desert Maceșe (set 4), 17 cm
Out Of Stock
Descriere:Am creat special pentru voi aceste farfurii din ceramică pentru desert, cu elemente inspirate din natură. Designul lor elegant te va ajuta să amenajezi o masă cu stil, fie că este vorba despre una de inspirație moderna sau una traditțională. Farfuriile sunt perfecte pentru micul dejun, sup..
200,00 RON
Fără TVA:200,00 RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)